Teemu Paukkula aloitti 1.9. 2017 Lean-valmentajana tiimissämme. Teemun tuotantotalousinsinöörin tausta on omiaan tukemaan Lean-ajatusmailmaa. ”Olen miettinyt meidän arkipäiväisistä asioista: miksi jotkin asiat toimivat niin kuin toimivat? Oli sitten kyse terveydenhuollosta, kassajonoista, virastoista, autohuollosta tai ihan päivittäistavaroiden ostamisesta, niin tunnen ikään kuin kansalaisvelvollisuutta puuttua asiaan”. Teemulle Lean on mennyt luihin ja ytimiin: ”Vietämme suuren osan elämästämme töissä. On vapauttavaa pystyä vaikuttamaan asioihin, joilla on merkitystä monen ihmisen elämään. Varsinkin pidän siitä kuinka Lean voi vaikuttaa yrityksen liiketoiminnan lisäksi yksilöiden työhyvinvointiin sekä yhteishenkeen, joita tarvitsemme viihtyäksemme töissä”.

Teemun aikaisemmat työt Nokialla ovat keskittyneet lähinnä työtä mahdollistaviin toimintoihin, kuten hankintaan ja toimittajien laaduntarkastukseen sekä sisäisten prosessien kehittämiseen. Myöhemmin Teemun mielenkiinto laivanrakennusta kohtaan sai hänet käymään Turku Meyer laivanrakennusoppilaitoksen, josta hän valmistui helmikuussa 2017. ”Lean-filosofia auttaa minua ymmärtämään kovassa buumissa olevaa meriklusterin prosesseja. Turun seudun laivanrakennukseen liittyvillä toimilla on vanhat perinteet ja siellä on paljon potentiaalia jatkuvan parantamisen toimintamalleihin.”

Teemu asuu perheensä kanssa Paraisilla ja vapaa-aika kuluu saariston tarjoamissa virkistysmahdollisuuksissa vaimon ja 5-vuotiaan pojan kanssa.