Katja Vitikainen aloitti 1.8.2017 tiimissämme projektikoordinaattorina. Katjalla on pitkä työura Nokian matkapuhelintehtaalta, sekä Suomesta että Englannista, jossa hän asui 14 vuotta. Aiemmat työroolit ovat liittyneet vahvasti projektimanagementtiin, ja hän on toiminut mm. projektikoordinaattorina materiaalihallinnossa ja tuotemarkkinoinnissa sekä operaatioiden ja logistiikan projektipäällikkönä. Myös myynti ja asiakaspalvelu ovat lähellä Katjan sydäntä ja uusien ihmisten tapaamista hän pitää voimavarana.

Katjan työ tiimissämme on pääosin asiakashankintaa ja tapahtumien järjestämistä, sekä myös myynnin ja markkinoinnin prosessien kehittämistä. Vapaa-aikanaan Katja harrastaa kokkaamista ja kävelyä, sekä toimii vapaaehtoisena Salon Seudun Eläisuojeluyhdistys RYn tapahtumavastaavana, jossa hän on myös hallituksen jäsen. Kotona Muurlassa perheeseen kuuluu aviomies sekä tämän 12 vuotias poika.

Katja kääntää hyvillä mielin katseensa tulevan syksyn tapahtumiin ja uusiin haasteisiin sekä toivottaa kaikki uudet ja entiset asiakkaat mukaan Lean5:n toimintaan! Syksyn vinkkinä Katja heittää ilmoille vielä marraskuussa järjestettävän Lean-seminaarin Salossa, jota ei kannata ohittaa!

Tätä on Lean – The Improvement System -seminaari 9.11.2017 Salossa