Sastamalan Elinkeinopalvelut kutsuivat Sastamalan ja Salon yrityksiä verkostoitumistilaisuuteensa ja niinpä bussin nokka suuntasi viime tiistaina kohti Sastamalaa, Yrityssalon toimitusjohtajan Jyrki Sjöholmin johdolla.
Lean5 Europe lähti muutamien muiden Salolaisten yritysten mukaan matkaan mielessään ajatus, voisiko Sastamalasta löytyä uusi asiakas tai vaikkapa yhteistyökumppani? Itseasiassa uusia kontakteja syntyi jo salolaisten kesken, kun matkaan lähtijät aloittivat verkostoitumisen keskenään bussissa ja hissipuheita hiottiin ristiin rastiin.

Perille Sastamalaan Liekoveden rannalle, upeaan hiljattain entisöityyn ja viime lokakuussa tapahtumataloksi avattuun Tyrvään Pappilaan saavuimme iltapäivällä, sopivasti kahviaikaan. Tämän jälkeen ohjat otti käsiinsä Elinkeinojohtaja Ursula Lumme ja vuorossa oli Sastamalan elinkeinopalveluiden ja toimintaympäristön esittely. Sastamalassa yrittäjyys on vahvaa ja yrityksiä löytyykin monilta eri toimialoita, esimerkiksi metalli-, kumi- ja puuteollisuuden parista. Saimme myös mielenkiintoisen katsauksen kaupungin strategiaan sekä teollisuusalue Vammaksen yhteyteen rakenteilla olevaan Yrityspuisto Sykkeeseen. ‘Tampereen kainalossa’ sijaitsevalla Sastamalalla on paljon tarjottavaa niin sen asukkaille kuin yrityksillekin.

Viimeisenä vuorossa oli Sastamalan ja Salon yritysten välinen verkostoituminen ja saimme aikaiseksi kiinnostavia keskusteluita. Oli mukava huomata miten uusia potentiaalisia bisneskumppanuuksia lähti syntymään puolin ja toisin. Tällaiset tilaisuudet ovat kelle tahansa yritykselle tärkeitä. Mekin Lean5:lla haluamme jatkuvasti laajentaa verkostojamme ja lähdemme aina mielellämme mukaan tutustumaan uusiin yhteistyökuvioihin.

Kiitos vielä Sastamalan Elinkeinopalveluille ja Yrityssalolle järjestelyistä ja mukavasta tapaamisesta.
Yhteistyötä jatkossakin toivoen,

Katja, myynti&markkinointikoordinaattori

Lean Projektikoordinaattori