LEAN5 -KESÄTERVEISET!

Kesä on vihdoin alkanut kunnolla ja juhannuskin on jo ovella. Lean5 -tiimin vuoden ensimmäinen puolikas on ollut kovastikin tapahtumarikas. Olemme saaneet työskennellä lukuisissa organisaatioissa hyvin erilaisilla toimialoilla sekä yksityisellä, että julkisella sektorilla. Erityisen palkitsevaa ovat olleet tietyt kehittämisprosessit, joissa ydintiimi on saavuttanut merkittäviä tuloksia ja saanut jatkuvan parantamisen toiminnan hienosti käyntiin! Toiminnan kehittäminen on aina henkisesti haastavaa, vaikka teknisesti ei sitä olisikaan. Monesti voi tuntua, että olisi helpompaa vain jatkaa samaan vanhaan malliin. Joten hienoa työtä!!

 

Vietämme juhannuksesta eteenpäin hyvin ansaittua kesälomaa, mutta tarvittaessa tuemme asiakkaidemme tarpeita myös kesän aikana.

 

Tässä muutama vinkki syksyä ajatellen:

– Syksyn L5 -valmennuskokonaisuuksia kannattaa kalenteroida jo nyt, jotta aikataulut saadaan teille mahdollisimman sopiviksi

– Loppusyksyn päätapahtuma “Tätä on Lean 2019” -seminaari, jossa pääpuhujana toimii Professori Pär Åhlström, pidetään tänä vuonna 14.11. Turun Logomossa: LISÄTIETOJA & ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

– Julkisten Lean5 -valmennusten sarja pidetään tänä syksynä Salossa, varmistathan paikkasi ajoissa: LISÄTIETOJA & ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

 

 

LEAN5 -TIIMI TOIVOTTAA KAIKILLE AURINKOISTA JA LÄMMINTÄ KESÄÄ!

Terveisin,
Jari