Lean5 Europe Oy Ltd

Lean5 Europe Oy on salolainen Lean-valmennustalo, jossa asiantuntijoilla on yli 15 vuoden käytännön kokemus tuottavuuden kehittämisprosesseista, useilta eri toimialoilta.

Lean sopii yrityksille ja organisaatioille toimialasta riippumatta ja Lean5 Europen asiakaskunta koostuukin pk-yrityksista aina julkisen sektorin asiakkaisiin saakka. Lean-koulutuksia on tarjolla myös yksityishenkilöille. Lean5 Europe Oy erottuu edukseen käytännönläheisillä koulutuksillaan.

Lean5 Europen synty

Nokian historiaa Salossa saa kiittää Lean5 Europen syntytarinan suhteenkin, sillä yhtiön omistajat, Jari Kaarima ja Teemu Elomaa työskentelivät pitkään elektroniikkateollisuuden parissa. Siellä Lean -toimintaa harjoiteltiin ja sovellettiin käytäntöön jo 90 -luvun puolivälistä alkaen. Ajat kännykkäbisneksessä muuttuivat nopeasti 2000- luvulla ja unelma siitä, että Leanin sanomaa pitäisi saada levitetyksi muillekin toimialoille ja kaikkien tietoisuuteen, alkoi vahvasti kyteä. Vuonna 2010 unelmasta tuli totta ja yritys sai nimekseen Lean5 Europe Oy Ltd. 

Lean5 Europe valmentaa yrityksiä ja organisaatioita toimintamallien jatkuvassa kehittämisessä, auttaa prosessien suoristamisessa ja turhan tekemisen vähentämisessä. Työhyvinvointi saa myös uutta nostetta Lean-valmennuksien kautta. Lean ei ole vain tuotannollisen ympäristön kehitysmalli, vaan siitä voivat hyötyä kaikki toimialat.

Lean5 Europelaiset kutsuvat valmennuksia Lean5 -matkaksi, jonka päämääränä on jatkuvan parantamisen kulttuuri. Yhdessä asiakasorganisaation kanssa kehitetään toimintamallit ja viedään ne käytäntöön.

”Muutos tapahtuu ennen kaikkea ihmisten ajatusmalleissa. Työntekijät itse ovat parhaita asiantuntijoita kehittämään toimintaa ja kun ajattelutapa muuttuu, työntekijät pystyvät itse viemään kehittämisprosesseja eteenpäin. Jokaisella on vastuu oman työnsä parantamisessa”, Jari sanoo.

”Se, että olemme pystyneet aidosti auttamaan asiakkaitamme, on mahdollistanut kasvun”, kertoo Teemu.

Lean5 Europen valmentajat haluavat auttaa yrityksiä ja organisaatioita jatkuvassa parantamisen kulttuurissa. Eikä vain itse organisaatioita, vaan myös niissä toimivia ihmisiä. Lean on hyvin pitkälti työhyvinvoinnin edistämistä. Ei tarvitse pidentää työpäivää, kun mietitään, mitä sillä ajalla tehdään.

Tiimi

Jari Kaarima

Jari Kaarima

Lean-valmentaja, Hallituksen pj.

045-325 7705
jari.kaarima@lean5.fi

Teemu Elomaa

Teemu Elomaa

Lean-valmentaja, Henkilöstö

040-701 2695
teemu.elomaa@lean5.fi

Katja Vitikainen

Katja Vitikainen

Projektikoordinaattori, Myynti ja markkinointi

044-2420559
katja.vitikainen@lean5.fi

Riikka Kaarima

Riikka Kaarima

Toimistopäällikkö

045-325 7789
riikka.kaarima@lean5.fi

Petri Takatalo

Petri Takatalo

Lean-valmentaja

040-662 6446
petri.takatalo@lean5.fi

Teemu Paukkula

Teemu Paukkula

Lean-valmentaja

050-0709586
teemu.paukkula@lean5.fi

Caius Haustrup

Caius Haustrup

Lean-valmentaja

040-5322502
caius.haustrup@lean5.fi

Roni Jokitie

Roni Jokitie

Lean-valmentaja, Tampereen toimisto

044-241-0552
roni.jokitie@lean5.fi

Markku Jaatinen

Markku Jaatinen

Lean-valmentaja

045-8883011
markku.jaatinen@lean5.fi